Workshop Borduren

Leer supersnel met machinale precisie borduren!

  • Datum: 16 september 2024
  • Tijdsduur: 2 uur (18:00 - 20:30)
  • €15,-
  • Max Deelnemers: 6
Reserveer
Workshop cover image

Beschrijving #

In deze workshop leer je werken met onze Brother VR borduurmachine. Je maakt een kleine illustratie en gaat deze vervolgens borduren op een stukje stof. 

Voorbereiden #

Je kunt zelf van te voren een simpele vectortekening mee nemen naar de workshop om te borduren. Deze kun je van het internet halen of zelf tekenen in bijvoorbeeld Adobe Illustrator of Inkscape. Let er op dat je geen pixel plaatje gebruikt van het internet. Vector bestanden herken je aan .ai .eps en .svg bestand types. Voor deze workshop vragen we je een simpel design in één kleur te kiezen of maken. Je kunt ook van ons tijdens de workshop een bestand krijgen om te borduren. 

Niveau #

Enige voorkennis van grafische tekenprogramma’s zoals Adobe Illustrator is wenselijk, maar niet noodzakelijk zolang je digitaal vaardig bent.

Resultaat #

Na deze workshop weet je alles wat nodig is om gebruik te maken van de borduurmachine. Je kunt later, na de workshop, tijdens de open inloop terugkomen voor het maken van complexere borduursels in meerdere kleuren en op verschillende stoffen.