Epilog Fusion Pro 48

De Epilog is een zeer snelle en geavanceerde lasersnijder met een CO2 laser en een 30 Watt Fiber laser. Dit betekent dat we met deze laser naast standaard materialen ook metaal zeer gedetailleerd kunnen graveren (metaal snijden is de laser niet krachtig genoeg voor). De maximale afmeting van plaatmateriaal is net als bij de BRM 1200 x 900 mm.

Ronde objecten graveren #

Onze Epilog lasersnijder kan niet alleen vlakke objecten graveren, maar ook ronde objecten. Dit doen we door middel van een zogenaamde ‘rotary tool’. Dit is eigenlijk een extra as waarop we een object kunnen roteren. De maximale diameter van een rond object is 160 mm en de maximale lengte is 500 mm.

feature

Voor het werken met deze rotary tool is wel iets meer kennis van lasersnijden nodig, maar via de onderstaande knop kun je een handleiding downloaden waarin we uitgebreid uitleggen hoe je alvast een “rond” bestand kunt voorbereiden.

Handleiding

Reserveren #

Reserveren is niet mogelijk voor deze lasersnijder. Wanneer je een afspraak hebt om te lasersnijden zal een medewerker of vrijwilliger beslissen welke lasersnijder het beste gebruikt kan worden voor de specifieke opdracht. Deze lasersnijder kun je ook enkel gebruiken onder begeleiding.