3D Scanners

feature

Scanners voor het inscannen van fysieke objecten. Het resultaat, de digitale 3d tekening, kan vervolgens worden na bewerkt in een modelleerprogramma en gebruikt worden met onze andere digitale fabricage technieken. Voor het gebruik van de scanner vragen wij om onze 3D scan workshop te volgen, zodat je precies weet hoe je met deze geavanceerde apparatuur kan werken en wat er allemaal mogelijk is.

Shining Einscan HX #

Deze handheld scanner wordt gebruikt voor het scannen van middelgrote tot grote objecten. De scanner werkt met zowel LED-licht als met lasers. Met het LED-licht kunnen texturen en kleuren goed gescand worden, terwijl de laser geschikt is voor objecten die accuraat en met veel detail gescanned moeten worden. De scanner kan veelzijdig worden toegepast. Bijvoorbeeld voor het scannen van menselijke lichamen of een volledige auto. De grootte van een auto is ongeveer het maximale scanbereik.

Einscann HX

Shining Optimscan 5M Plus #

Deze scanner op statief wordt gebruikt voor het extreem accuraat inscannen van kleine tot middelgrote objecten. De scanner gebruikt licht projecties en kan daardoor geen kleuren waarnemen. De scan heeft een accuracy van 0,005 mm en een 0.004 mm resolutie. Max. scanbereik: 35 x 35 x 35